Наградна игра 2016

И во 2016 година Браво Премиум продолжува да ги изненадува своите верни пријатели. Во кесичките од 100, 200 и 500 грама се наоѓаат365 40” LED телевизори, керамички тенџериња, тави, ѓезвиња и уште многу други вредни награди.

Како новитет за оваа година се освежени сите пакувања на Браво Премиум кафињата.

Браво ПРЕМИУМ, наградна игра 2016