Наградна игра 2023

Наградна игра на Браво Премиум за 2023 година

Нова наградна игра за нашите најверни љубители на Браво кафе Премиум!

Во пакувањата од 100, 200 и 500 грама доделуваме 10 добивки по 500.000 денари, 5 добивки по 15.000 денари, ЛЦД телевизори, велосипеди, фрижидери, машини за перење, микробранови печки, тенџериња, тави, тегли за чување за кафе, послужавници, термоси за кафе, маици, шолји за кафе и уште многу други награди.

Целосните правила на наградната игра може да ги прочитате на следниов линк: Правила за наградна игра 2023

Дозвола за организирање наградна игра во 2023 година.

За сите останати информации во однос на наградната игра, следете ја нашата Facebook страница: www.facebook.com/BravoCaffe каде што ги објавуваме и сите добитници на главните награди.