Наградна игра 2022

Наградна игра на Браво Премиум за 2022 година

Нова наградна игра за нашите најверни љубители на Браво кафе Премиум!

Во пакувањата од 100, 200 и 500 грама доделуваме 12 добивки по 500.000 денари, 30 добивки по 15.000 денари, ЛЦД телевизори, велосипеди, фрижидери, машини за перење, микробранови печки, тенџериња, тави, тегли за чување за кафе, послужавници, термоси за кафе, маици, шолји за кафе и уште многу други награди.

Целосните правила на наградната игра може да ги прочитате на следниов линк: Правила за наградна игра 2022

За сите останати информации во однос на наградната игра, следете ја нашата Facebook страница: www.facebook.com/BravoCaffe каде што ги објавуваме и сите добитници на главните награди.