Наградна игра 2021

Наградна игра на Браво Премиум за 2021 година

Нова наградна игра за нашите најверни љубители на Браво кафе Премиум!

Во пакувањата од 100, 200 и 500 грама доделуваме 365 добивки по 15.000 денари, ЛЦД телевизори, велосипеди, фрижидери, машини за перење, микробранови печки, тенџериња, тави, керамички садови за кафе, послужавници, термоси за кафе, маици, шолји за кафе и уште многу други награди.

Целосните правила на наградната игра може да ги прочитате на следниов линк: Правила за наградна игра 2021

Дозвола за наградна игра 2021 година

За сите останати информации во однос на наградната игра, следете ја нашата Facebook страница: www.facebook.com/BravoCaffe каде што ги објавуваме и сите добитници на главните награди.