Наградна игра 2020

Наградна игра на Браво Премиум за 2020 година

Нова наградна игра за нашите најверни љубители на Браво кафе Премиум!

Во пакувањата од 100, 200 и 500 грама доделуваме 4 автомобили, 30 добивки по 15.000 денари, телевизори, велосипеди, фрижидери, машини за перење, микробранови печки, тенџериња, тави, керамички садови за кафе, послужавници, термоси за кафе, шолји за кафе и уште многу други награди.

Целосните правила на наградната игра може да ги прочитате на следниов линк: Правила за наградна игра 2020

За сите останати информации во однос на наградната игра, следете ја нашата Facebook страница: www.facebook.com/BravoCaffe каде што ги објавуваме и сите добитници на главните награди.