Нова наградна игра на Браво Премиум за 2021 година

Нова наградна игра на Браво Премиум за 2021 година

Нова наградна игра за нашите најверни љубители на Браво кафе Премиум!


„Браво кафе свари, земи си пари“ е новата наградна игра за 2021 година со која се наградуваат сите верни потрошувачи на Браво Премиум.

Во пакувањата од 100, 200 и 500 грама секој ден, 365 дена во годината, доделуваме по 15.000 денари, а ве очекуваат и други вредни награди како ЛЦД телевизори, машини за перење, микробранови печки, велосипеди, фрижидери, тенџериња, тави, керамички садови за кафе, послужавници, термоси за кафе, шолји за кафе и уште многу други награди.

Целосните правила на наградната игра може да ги прочитате на следниов линк: Правила за наградна игра 2021

За сите останати информации во однос на наградната игра, следете ја нашата Facebook страница: www.facebook.com/BravoCaffe каде што ги објавуваме и сите добитници на главните награди.