Нова наградна игра на Браво Премиум за 2018 година

Нова наградна игра на Браво Премиум за 2018 година

BravoPremium2018

Нова наградна игра за нашите најверни љубители на Браво кафе Премиум!
„Со навиките стапи повторно до пари“ е новата наградна игра за 2018 година со која се наградуваат сите верни потрошувачи на Браво Премиум.
Во пакувањата од 100, 200 и 500 грама секој ден доделуваме по 15.000 денари, а ве очекуваат и други вредни награди како телевизори, велосипеди, фрижидери, тенџериња, тави, керамички садови за кафе, послужавници, термоси за кафе, шолји за кафе и уште многу други награди.
Целосните правила на наградната игра може да ги прочитате на следниов линк: Правила за наградна игра 2018

За сите останати информации во однос на наградната игра, следете ја нашата Facebook страница: www.facebook.com/BravoCaffe каде што ги објавуваме и сите добитници на главните награди.