Наградна игра 2018

BravoPremium2018

Наградна игра на Браво Премиум за 2018 година

Нова наградна игра за нашите најверни љубители на Браво кафе Премиум!
„Со навиките стапи повторно до пари“ е новата наградна игра за 2018 година со која се наградуваат сите верни потрошувачи на Браво Премиум.

Во пакувањата од 100, 200 и 500 грама секој ден доделуваме по 15.000 денари, а ве очекуваат и други вредни награди како телевизори, велосипеди, фрижидери, тенџериња, тави, керамички садови за кафе, послужавници, термоси за кафе, шолји за кафе и уште многу други награди.

Целосните правила на наградната игра може да ги прочитате на следниов линк: Правила за наградна игра 2018

За сите останати информации во однос на наградната игра, следете ја нашата Facebook страница: www.facebook.com/BravoCaffe каде што ги објавуваме и сите добитници на главните награди.