Наградна игра 2017

iskesiraj_se_bravo_premium

„Искеширај се“ е новата наградна игра за 2017 година со која се наградуваат сите верни потрошувачи на Браво Премиум. Во пакувањата од 100, 200 и 500 грама секој ден доделуваме по 15.000 денари, а ве очекуваат и други вредни награди како телевизори, керамички тенџериња, тави, ѓезвиња, фрижидери, велосипеди, машини за перење, пегли и уште многу други вредни награди.

Целосните правила на наградната игра може да ги прочитате на следниов линк: Правила за наградна игра 2017