Нашите производи

Детали на производ

rio-minas_kafe_3

Истражувајќи ги вкусовите и навиките на потрошувачите, се потрудивме вкусот на Рио Сребрено да го доближиме до она што вие најмногу го посакувате. Карактеристичниот вкус на овој производ, пред сe, се должи на богатата мешавина добиена од квалитетните сорти на кафе од регионот на Рио, заштитниот знак на компанијата РИО. Можете да го најдете во пакување од 100/200/500гр.

Рио Сребрено