Нашите производи

Детали на производ

rio-kafe-extra_3Подготвено со најнова технологија и строго контролирана постапка со која кафето ги задржува оригиналниот вкус и арома. Составено од мешавина од Рио минас, шери и сантос.

Рио Extra