Нашите производи

Детали на производ

rio-minas_3

Оригинална мешавина од селектирани арабика и робуста, подготвена со најнова технологија која гарантира полн вкус и неодолив мирис. Квалитетното zipper пакување во комбинација со најсовремена технологија за пречистување и контрола на воздухот во внатрешноста на кесичката гарантира зачувување на прекрасниот вкус на кафето до употребата. Рио Минас е вистински подарок за Вас. Можете да го најдете во пакување од 100/200/500гр.

Рио Минас