Нашите производи

Детали на производ

rio-kafe-kubanita_3

Одлична мешавина од најквалитетни видови арабика и робуста. Вистинско задоволство за љубителите на кафе со префинет вкус. Ја збогатува палетата на производи на РИО КАФЕ препознатливи по својот врвен квалитет. Можете да го најдете во пакување од 100/200/500гр.

Кубанита