Нашите производи

Детали на производ

Bravo Premium

Браво Премиум е мешавина од високи квалитетни сорти на кафе, избалансирани во идеален сооднос. Квалитетното zipper пакување во комбинација со најсовремена технологија за пречистување и контрола на воздухот во внатрешноста на кесичката гарантира зачувување на прекрасниот вкус на кафето до употребата.

Кафето Браво Премиум е вистински напиток за секој Ваш ден. Можете да го најдете во пакување од 100/200/500гр.

Браво Премиум