Нашите производи

Детали на производ

bravo-klasik_3

Браво Класик е првосоздадено кафе од брендот Браво во 2002 година. Во текот на годините дојдено до совршен баланс од мешавина на арабика и робуста сорти на кафиња.

Спакувано во easy open амбалажа во пакување од 100/200/500гр.

Браво Класик