Нашите производи

Детали на производ

bravo-kapucino-klasik_3

Браво капучино classic за сите љубители на кафето кои што сакаат сами да си додадат млеко и шеќер по вкус. Лесно за подготовка и идеално за консумирање со пријатели. Можете да го најдете во пакувања од 100гр.

БРАВО КАПУЧИНО Classic