Нашите производи

Детали на производ

bravo-kapucino-3-vo-1_3

Изработенo со најнова технологија по италијанска рецептура, Браво Капучино 3-во-1 е вистинско задоволство за нашите потрошувачи. Перфектен спој на кафе, млеко и засладувач скроени по мерка во пакувања од 100гр.

БРАВО КАПУЧИНО 3-во-1