Нашите производи

Детали на производ

bravo-kapucino-2-vo-1_3

За сите љубители на горкото кафе, Браво Капучино 2-во-1 е комбинација на кафе и млеко во прав.

Можете да го најдете во пакувања од 100гр.

БРАВО КАПУЧИНО 2-во-1