Нашите производи

Детали на производ

bravo-instant_3

Инстант растворливо кафе во прав со одличен вкус и пријатна арома. Вистинското кафе за секоја пригода во која брзата подготовка е од голема важност (само растворете го во топла вода и уживајте).

Можете да го најдете во пакување од 100гр.

Браво Инстант