15 рецепти за вкусни јадења

15 рецепти за вкусни јадења

Bravo_Caffe_Gotvac

Во изминатиот период, четири македонски блогови за храна подготвија лесни и вкусни рецепти кои совршено одговараат за дегустирање со шолја Bravo Classic кафе. Сите тие рецепти ги собравме во една електронска книга која што може да ја преземете со десен клик и Save as… на следниов линк: БРАВО РЕЦЕПТИ

Се надеваме дека оваа е-книга ќе ви претставува секојдневна инспирација за приготвување вкусни солени и благи јадења. Во неа ќе најдете 15 лесни рецепти кои во комбинација со шолја Браво кафе ќе ви го направат денот поубав.

Секој рецепт што ќе го најдете во ова издание е приготвен од вештите раце на 5 девојки, големи ентузијасти и волшебници во кујната кои што може да ги читате на нивните блогови:
SitnoSeckano.com
Sezahrana.mk
Grandadscookbook.blogspot.mk
Garlickygirl.wordpress.com

Овој мини готвач е ризница на идеи кои ќе ви помогнат да излезете од вашата секојдневна рутина на готвење. Разлистајте го и уживајте во неговата уникатност и свежина!